Dorpsrestaurant TerHarte menu

In Dorpsrestaurant TerHarte in het Lokaal Dienstencentrum kan je elke weekdag van 12 tot 13 uur terecht voor een lekkere en gezonde maaltijd tegen een betaalbare prijs van 8 euro. Er is ook een sociaal tarief van 6 euro. Gelieve ten laatste drie dagen op voorhand te reserveren. Kom je met 8 of meer personen? Gelieve dan 14 dagen op voorhand te reserveren.

Klik hier om te reserveren

dinsdag 22 januari

Cressonsoep

Kalfsstoverij met dragon en wortelstamppot

Gele rijstpap

woensdag 23 januari

Noedelsoep

Tongrolletjes met druivensaus en puree

Mokkapudding

donderdag 24 januari

Tomaat-pompoensoep

Kippenpasteitje met frieten

Rijstcrème met rozijntjes

vrijdag 25 januari

Wortelsoep

Kippendrumstick met Provençaalse saus en groenterijst

Stracciatella ijs

maandag 28 januari

Tomatensoep met balletjes

Schnitzel met schorseneren en aardappelen

Fruityoghurt

dinsdag 29 januari

Knolseldersoep

Varkensstoofpotje met stamppot van rode kool

Condérijst met kriekjes

woensdag 30 januari

Minestronesoep

Gebraad met erwten en wortelen en aardappelen

Karamelpudding

donderdag 31 januari

Zachte paprikasoep

Kabeljauwhaasje met scampisausje en puree

Mascarponedessertje

vrijdag 1 februari

Preisoep

Spekburger, gestoofde savooi met spek en aardappelen

Chocoladepudding

maandag 4 februari

Pompoensoep

Kipkrokant, prei in room en aardappelen

Chocomousse

dinsdag 5 februari

Tomatenroomsoep

Savooivink met kolenstamppot

Gele rijstpap

woensdag 6 februari

Cressonsoep

Kalfsgebraad met gegratineerde broccoli en aardappelen

Frambozenmousse

donderdag 7 februari

Bospaddenstoelencrème

Neptunus visschotel met puree

Ananaspudding

vrijdag 8 februari

Wortelsoep

Kalkoengyros met groenterijst

Mokkapudding

maandag 11 februari

Kervelsoep

Boomstammetje met Franse erwtjes en aardappelgratin

Café Liégeois chocolade

dinsdag 12 februari

Velouté met brunoise

Ruggebraad, worteltjes met room en kruiden en aardappelen

Karamelpudding

woensdag 13 februari

Erwtensoep met korstjes

Zeetongrolletjes met Normandische saus en puree

Vanillepudding met korreltjes

donderdag 14 februari

Noedelsoep

Valentijnsburger met bloemkool in bechamelsaus en aardappelhartjes

Valentijnshart ijs

vrijdag 15 februari

Tomatensoep

Gentse waterzooi van kip met preistamppot

Fabiolarijst

maandag 18 februari

Preisoep

Kipfilet Philadelphia met broccoli in roomsaus en aardappelen

Dame Blanche ijs

dinsdag 19 februari

Tomaat/pompoensoep

Kalfsfricassee met knolselderpuree

Marmerpudding

woensdag 20 februari

Minestronesoep

Chipolataworst met witte kool en aardappelen

Semoule met rozijntjes

donderdag 21 februari

Ajuinsoep

Zalmhaasje met béarnaisesaus en spinaziestamppot

Speculaasbavarois

vrijdag 22 februari

Agnes Sorelsoep

Varkensstoofpotje, savooi met boontjes en aardappelen

Abrikozentaart

maandag 25 februari

Vermicellisoep

Ruggebraad met erwten en wortelen en aardappelen

Fruityoghurt

dinsdag 26 februari

Erwtensoep

Kipkoteletje met  jagersaus, fijne boontjes en aardappelgratin

Frambozenbavarois

woensdag 27 februari

Tomatensoep

Kabeljauw au beurre met broccolistamppot

Karamelpudding

donderdag 28 februari

Zachte paprikasoep

Spekburger met rode kool en aardappelen

Mini Nordica ijs

 

De maaltijden kunnen allergenen, glutenbevattende granen, schaaldieren, eieren, vis, pinda, soja en afgeleiden, melk inclusief lactose, noten, selderij, mosterd, sesam, zwaveldioxine en sulfieten, lupine en weekdieren bevatten. Heb je een van deze allergenen? Neem dan contact op met de keukenverantwoordelijke via 014 53 87 87.