Dorpsrestaurant TerHarte menu

In Dorpsrestaurant TerHarte in het Lokaal Dienstencentrum kan je elke weekdag van 12 tot 13 uur terecht voor een lekkere en gezonde maaltijd tegen een betaalbare prijs van 8 euro.

Klik hier om te reserveren

vrijdag 11 augustus

Erwtensoep

Zalmhaasje met béarnaisesaus en preistamppot

Rijstcrème met rozijntjes

maandag 14 augustus

Tomatenroomsoep

Koolvis Delight met groene kruidensaus en broccolistamppot

Fruityoghurt

dinsdag 15 augustus

Gesloten – Onze-Lieve-Vrouw Hemelvaart

woensdag 16 augustus

Cressonsoep

Gevulde tomaat, gestoofde erwtjes en aardappelen

Fruit op sap

donderdag 17 augustus

Velouté met brunoise

Kippenoester met tomatensalade en rozemarijnaardappelen

Mokkapudding

vrijdag 18 augustus

Minestronesoep

Cordon bleu met witte kool in bechamelsaus en aardappelen

Chocomousse

maandag 21 augustus

Seldersoep

Kipfilet Philadelphia met bloemkool in bechamelsaus en aardappelen

Aardbeienmousse

dinsdag 22 augustus

Kervelsoep

Worst met spinaziestamppot

Gele rijstpap

woensdag 23 augustus

Noedelssoep

Goulash met koude groentjes en een dressing en zonnebloemaardappelen

Cake

donderdag 24 augustus

Tomatensoep met balletjes

Pangasiusrolletjes met Normandische saus en puree

Triotranche ijs

vrijdag 25 augustus

Wortelsoep

Gebraad met knolselder in kaassaus en aardappelen

Pannacotta framboos

maandag 28 augustus

Spinaziesoep

Kalkoenschnitzel festin met koninginnemélange en kruiden en aardappelen

Fruityoghurt

dinsdag 29 augustus

Broccolisoep

Chipolata met rode kool en aardappelen

Vanilleflan met abrikozensaus

woensdag 30 augustus

Preivelouté

Kalfsfricassee met knolselderstamppot

Chocoladepudding

donderdag 31 augustus

Tomatensoep

Gehakt koteletje met broccoli in bechamelsaus en aardappelen

Mokkapudding

vrijdag 1 september

Kippenroomsoep

Kabeljauwhaasje met groene kruidensaus en puree met tomaat en sjalot

Roomijs

maandag 4 september

Witloofsoep

Gebraad met Romanescogroentjes met sjalotjes en aardappelen

Chocomousse

dinsdag 5 september

Noedelsoep

Vogelnestje in tomatensaus met knolselderstamppot

Gele rijstpap

woensdag 6 september

Velouté met brunoise

Chipolata met prei in room en aardappelen

Chocoladerijstcrème

donderdag 7 september

Broccolisoep

Kipkrokant met bloemkool in bechamelsaus en aardappelen

Frambozenbavarois

vrijdag 8 september

Erwtensoep

Visstick Alaska Pollack met remouladesaus en spinaziestamppot

Gebak

maandag 11 september

Wortelsoep

Kalkoenbiefstukje, broccoli met kaassaus en aardappelen

Yoghurt

dinsdag 12 september

Minestronesoep

Stoofvlees op Vlaamse wijze, tomatensalade en peterselieaardappelen

Mokkapudding

woensdag 13 september

Bloemkoolsoep

Varkenscarré met mosterdsaus en groentestamppot

Rijstcrème met kriekjes

donderdag 14 september

Tomatensoep met balletjes

Kipkoteletje met gestoofde boterboontjes en aardappelen

Roomijs

vrijdag 15 september

Waterkerssoep

Kalfsbroodje met erwten en wortelen en kroketten

Gele rijstpap

maandag 18 augustus

Agnes Sorelsoep

Cordon bleu met witte kool en bechamelsaus en aardappelen

Nordica-ijs

dinsdag 19 september

Tomatengroentesoep

Varkenscarré met Romanescogroentjes, room en kruiden en aardappelen

Chocoladerijst

Woensdag 20 september

Broccolisoep

Varkensstoofpotje met witloofsalade en rozemarijnaardappelen

Cake

donderdag 21 september

Wortelsoep

Gevulde tomaat, erwten met sjalotjes en aardappelen

Karamelpudding

vrijdag 22 september

Noedelsoep

Tanagras Meunière Alaska Pollack met groene kruidensaus en preistamppot

Fruitsalade

maandag 25 september

Groentesoep

Kalfsworst met bloemkool in bechamelsaus en aardappelen

Danette mousse Liégeois

dinsdag 26 september

Kippenroomsoep

Kalkoenschnitzel, worteltjes met room en kruiden en aardappelen

Cacaopudding

woensdag 27 september

Cressonsoep

Kabeljauwhaasje op een groentebedje met witte wijnsaus en puree

Abrikozenrijst

donderdag 28 september

Witloofsoep

Ardennervink met rode kool en aardappelen

Roomijs

vrijdag 29 september

Preisoep

Kalfsstoofpotje met savooienstamppot

Speculoosbavarois


 

De maaltijden kunnen allergenen, glutenbevattende granen, schaaldieren, eieren, vis, pinda, soja en afgeleiden, melk inclusief lactose, noten, selderij, mosterd, sesam, zwaveldioxine en sulfieten, lupine en weekdieren bevatten. Heb je een van deze allergenen? Neem dan contact op met de keukenverantwoordelijke via 014 53 87 87.