Dorpsrestaurant TerHarte menu
In Dorpsrestaurant TerHarte in het Lokaal Dienstencentrum kan je elke weekdag van 12 tot 13 uur terecht voor een lekkere en gezonde maaltijd tegen een betaalbare prijs van 8 euro. Er is ook een sociaal tarief van 6 euro. Gelieve ten laatste drie dagen op voorhand te reserveren. Kom je met 8 of meer personen? Gelieve dan 14 dagen op voorhand te reserveren.
Klik hier om te reserveren
dinsdag 22 januari
Cressonsoep
Kalfsstoverij met dragon en wortelstamppot
Gele rijstpap
woensdag 23 januari
Noedelsoep
Tongrolletjes met druivensaus en puree
Mokkapudding
donderdag 24 januari
Tomaat-pompoensoep
Kippenpasteitje met frieten
Rijstcrème met rozijntjes
vrijdag 25 januari
Wortelsoep
Kippendrumstick met Provençaalse saus en groenterijst
Stracciatella ijs
maandag 28 januari
Tomatensoep met balletjes
Schnitzel met schorseneren en aardappelen
Fruityoghurt
dinsdag 29 januari
Knolseldersoep
Varkensstoofpotje met stamppot van rode kool
Condérijst met kriekjes
woensdag 30 januari
Minestronesoep
Gebraad met erwten en wortelen en aardappelen
Karamelpudding
donderdag 31 januari
Zachte paprikasoep
Kabeljauwhaasje met scampisausje en puree
Mascarponedessertje
vrijdag 1 februari
Preisoep
Spekburger, gestoofde savooi met spek en aardappelen
Chocoladepudding
maandag 4 februari
Pompoensoep
Kipkrokant, prei in room en aardappelen
Chocomousse
dinsdag 5 februari
Tomatenroomsoep
Savooivink met kolenstamppot
Gele rijstpap
woensdag 6 februari
Cressonsoep
Kalfsgebraad met gegratineerde broccoli en aardappelen
Frambozenmousse
donderdag 7 februari
Bospaddenstoelencrème
Neptunus visschotel met puree
Ananaspudding
vrijdag 8 februari
Wortelsoep
Kalkoengyros met groenterijst
Mokkapudding
maandag 11 februari
Kervelsoep
Boomstammetje met Franse erwtjes en aardappelgratin
Café Liégeois chocolade
dinsdag 12 februari
Velouté met brunoise
Ruggebraad, worteltjes met room en kruiden en aardappelen
Karamelpudding
woensdag 13 februari
Erwtensoep met korstjes
Zeetongrolletjes met Normandische saus en puree
Vanillepudding met korreltjes
donderdag 14 februari
Noedelsoep
Valentijnsburger met bloemkool in bechamelsaus en aardappelhartjes
Valentijnshart ijs
vrijdag 15 februari
Tomatensoep
Gentse waterzooi van kip met preistamppot
Fabiolarijst
maandag 18 februari
Preisoep
Kipfilet Philadelphia met broccoli in roomsaus en aardappelen
Dame Blanche ijs
dinsdag 19 februari
Tomaat/pompoensoep
Kalfsfricassee met knolselderpuree
Marmerpudding
woensdag 20 februari
Minestronesoep
Chipolataworst met witte kool en aardappelen
Semoule met rozijntjes
donderdag 21 februari
Ajuinsoep
Zalmhaasje met béarnaisesaus en spinaziestamppot
Speculaasbavarois
vrijdag 22 februari
Agnes Sorelsoep
Varkensstoofpotje, savooi met boontjes en aardappelen
Abrikozentaart
maandag 25 februari
Vermicellisoep
Ruggebraad met erwten en wortelen en aardappelen
Fruityoghurt
dinsdag 26 februari
Erwtensoep
Kipkoteletje met jagersaus, fijne boontjes en aardappelgratin
Frambozenbavarois
woensdag 27 februari
Tomatensoep
Kabeljauw au beurre met broccolistamppot
Karamelpudding
donderdag 28 februari
Zachte paprikasoep
Spekburger met rode kool en aardappelen
Mini Nordica ijs
De maaltijden kunnen allergenen, glutenbevattende granen, schaaldieren, eieren, vis, pinda, soja en afgeleiden, melk inclusief lactose, noten, selderij, mosterd, sesam, zwaveldioxine en sulfieten, lupine en weekdieren bevatten. Heb je een van deze allergenen? Neem dan contact op met de keukenverantwoordelijke via 014 53 87 87.