Nieuws

  • 27 november 2020
Goe gespeeld

Hier wordt goe gespeeld!

Waar speel je graag in Westerlo? Welke speelterreinen zijn goed? Welke speelterreinen kunnen beter? Om dat te weten komen doen we via de scholen een enquête bij kinderen van 6 tot 12 jaar.
Vervoerregio Kempen
  • 26 november 2020

Publieksmoment Vervoerregio Kempen op woensdag 2 december

36.000 Kempenaren gaan met de fiets naar het werk! Maar wat vind jij ervan? Praat mee over de toekomst van hoe we ons in de Kempen verplaatsen.
Gietijzeren lampenkap aan het gemeentehuis zorgt voor verlichting - foto Irene Deswert
  • 13 november 2020

Livestream gemeenteraad en raad voor maatschappelijk welzijn maandag 16 november

Op deze webpagina kan je op maandag 16 november de gemeenteraad en de raad voor maatschappelijk welzijn volgen. De livestreaming start om 20 uur.
mantelzorg
  • 20 oktober 2020

Mantelzorgcheques als cadeau

Westerlo wil dat mensen die zorg nodig hebben zo lang mogelijk in hun eigen vertrouwde thuisomgeving kunnen wonen. Dat kan mede dankzij mantelzorgers die regelmatig zorg bieden.
Geneinde kan opnieuw open
  • 25 november 2020

Geneinde opnieuw open vanaf vrijdag 27 november

De verbindingsweg Geneinde tussen Voortkapel en Tongerlo gaat op vrijdag 27 november, in de loop van de dag, opnieuw open. Ook de verkeersborden en wegafsluitingen, die in de wijde omgeving geplaatst werden om het sluipverkeer te beperken, worden die dag een voor een opgehaald.
Warme William knipoog
  • 30 oktober 2020

Warme William Wandeling tot en met 30 november

Warme William is een grote, blauwe beer. Een beer die écht luistert naar jou. Iedereen kan een Warme William zijn. Luisteren kan je leren.
Bike 2 School
  • 19 oktober 2020

Bike2School stimuleert lagereschoolkinderen om met fiets naar school te gaan

Bike2School wil 40 procent meer duurzame schoolverplaatsingen in veertien Kempense gemeenten realiseren, met een jaarlijkse CO2-reductie van 972 ton. 83 lagere scholen nemen deel vanaf schooljaar 2021-2022.
profielfoto ikknalzondercvuurwerk
  • 24 november 2020

Redenen genoeg om zelf geen vuurwerk af te steken of wensballonnen op te laten

Onze brandweer roept op om nooit zelf vuurwerk af te steken én om ook geen wensballonnen op te laten. Er is niet alleen een erg groot risico op brand maar het is ook overal verboden.
Samen loyaal voor lokaal
  • 27 oktober 2020

Samen loyaal voor lokaal tijdelijk uitgesteld

Deze actie is tijdelijk uitgesteld omdat heel wat winkels, horecazaken en dienstverleners moeten sluiten omwille van de verstrengde lockdownmaatregelen.
SAVE-charter
  • 15 september 2020

Westerlo ondertekent SAVE-charter vzw Ouders van Verongelukte Kinderen

Op maandag 14 september ondertekenden burgemeester Guy Van Hirtum en schepen van mobiliteit Kristof Welters het SAVE-charter van de vzw Ouders van Verongelukte Kinderen.