Menu Dorpsrestaurant TerHarte

Beschrijving

Door de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus is het dorpsrestaurant voorlopig gesloten.

In Dorpsrestaurant TerHarte in het lokaal dienstencentrum kan je van maandag tot vrijdag terecht voor lekkere en gezonde maaltijden tegen een betaalbare prijs van 8 euro. Er is ook een sociaal tarief van 6 euro. Er is plaats voor 30 personen. De soep wordt geserveerd om 12 uur, het hoofdgerecht om 12.30 uur. Hulp nodig? Er zijn altijd vrijwilligers in de buurt om je te helpen.

Dorpsrestaurant TerHarte richt zich in de eerste plaats op senioren en zorgbehoevenden. Het is een plaats waar je samen, in gezelschap, een eenvoudige, lekkere en gezonde maaltijd kan eten en kan kennismaken met het aanbod van activiteiten van Lokaal Dienstencentrum TerHarte.

Reserveer op voorhand

Je kan je maaltijd tot drie dagen op voorhand reserveren. Dat kan telefonisch of door op de knop 'reserveren' hierboven te klikken en het reservatieformulier in te vullen. Je krijgt een bevestigingsmail. Reserveerde je telefonisch of via het reservatieformulier? Dan betaal je er op de dag van de maaltijd. Niet gereserveerd? Ook dan ben je welkom om te komen eten, als er nog plaats is.

Kom je met acht of meer personen? Gelieve dan 14 dagen op voorhand te reserveren. 

Coronamaatregelen

  • Mondmasker verplicht
  • In en uit enkel via hoofdingang Lokaal Dienstencentrum TerHarte.
  • Wacht aan de ingang van het dorpsrestaurant tot een vrijwilliger je een plaats voorstelt.
  • Gelieve je plaats aan tafel niet te verlaten, uitgezonderd voor een toiletbezoek.
  • Ga bij voorkeur naar het toilet voor of na het bezoek aan het restaurant.
  • Het eten wordt aan tafel gebracht.

 

De maaltijden kunnen allergenen, glutenbevattende granen, schaaldieren, eieren, vis, pinda, soja en afgeleiden, melk inclusief lactose, noten, selderij, mosterd, sesam, zwaveldioxine en sulfieten, lupine en weekdieren bevatten. Heb je een van deze allergenen? Neem dan contact op met de keukenverantwoordelijke via 014 53 87 87.

Contact

Lokaal Dienstencentrum TerHarte
Verlorenkost 22
2260 Westerlo
België
Gesloten
09:00 - 16:00
09:00 - 16:00
09:00 - 16:00
09:00 - 16:00
09:00 - 16:00
Gesloten